Lajm

Prosti.tuta shqiptare në Itali qetëson klientet: Të mos kenë frikë, bëj tamponin një herë në javë

Prosti.tuta shqiptare e pajisur me “green-pass” në Itali qetëson klientet: Të mos kenë frikë, bëj tamponin një herë në javë/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Mirëpo as ato nuk kanë mundur t’i shpëtojnë masave të forta të qeverisë italiane, që u kërkon qytetarëve të jenë të vaksinuar kundër koronavirusit..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…