Lajm

Nüsjä e djälit të xhäxhäit dönte ngä mbräpa deri sä ünë…

Kjo qe do ju tregoj eshte histori e vertete dhe nuk e di nese kam vepruar mire. Nje nate rreth ores 11t e darkes me merr ne tel nusja e djalit te xhaxhaji./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Kujtova se do kishte ndonje problem por tha te kam marre per qef, po benim mhb dhe pastaj filloj te me thoshte qe djali i xhaxhait nuk e kenaqte./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet