Lajm

Mësuesen e KAPlN duke e bέrë me tre nxënësίt e saj, njëri pas tjetrit dhe nuk Ia pa…!!

Mësuesen e KAPlN duke e bέrë me tre nxënësίt e saj, njëri pas tjetrit dhe nuk Ia pa…!!/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Mësuesen e KAPlN duke e bέrë me tre nxënësίt e saj, njëri pas tjetrit dhe nuk Ia pa…!!. Një mësuese e matematikës, 25-vjeç, që jep mësim në një shkollë publike në Karolinën e Veriut. është ar re st uar pasi dyshohet se kishte ma rr ë dhënie me tre nxënës të saj .…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet