Lajm

Mamaja Ngel Pa Fjalë Nga Mesazhet Në Telefonin E Së Bijës 10-Vjeçare, Vë Duart Në Kokë Nga Ajo Që Lexon Aty

Nëna e një vajze 10-vjeçare u h abit pa masë kur zbuloi mesazhet që shkruante e bija me një ngashokët e saj të klasës./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Gruaja, nuk ka preferuar të identifikohet por ka treguar se ka gjetur disa mesazhe në telefonin e vajzës së saj të vogëlkur ajo kishte komunikuar me një shokun e saj të klasës, dhe u shqetesua pasi djali i kërkonte që ajo t’i dërgonte foto pa rroba./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet