Lajm

Kushëriri Ia FaIi Shtëpinë, SHlKONl Çfarë Gjeti Të Fshehur Pas MobiIjeve (Foto)

Ai e zbuloi rastësisht pasurinë e cila kishte qenë e fshehur pas mobiljeve dhe në banjo, për të cilën tha se mezi e kishte vërejtur dhe as që i kishte shkuar në mendje.Ari të cilin e kishte gjetur në shtëpi mbante vlerën prej 3.5 milion euro./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ai kishte arritur ta shes arin në të gjitha argjendaritë franceze, mirëpo pas asaj u ballafaqua me probIeme tjera të tatimit dhe të arit të fshehur nga kushërinjtë e tij.shIKOiD/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet