Lajm

I La TeIefonin Të BlRlT 2-Vjeçar Për 5 Minuta, Nëna E Re “Shqyen Sytë” Kur SHlKON Ekranin

Ai e hapi për të parë një video në YouTube dhe do të mund ta përfundojë kur të jetë 50 vjeç.Mamaja e re nga Shanghai ia dha telefonin të voglit të saj në mënyrë që të shikonte video edukative./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Kur e mori pas 5 minutash ajo pa se ai i kishte futur disa herë rresht kodin gabim dhe e kishte kyçur kështu për 25 milion minuta.Pasi e dërgoi telefonin tek një ekspert, ai i tha se zgjidhja e vetme ishte të formatonte sistemin nga e para/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet