Lajm

Gazetari Shqiptar Hyn Në Krevatin E Këngëtares Shqiptare/ Asaj I Ik Mendja: Ja Cfarë I Ndodhi

Moderatori Ronaldo Sharka ka zhvilluar kameran e radhës të fshehtë, dhe kësaj herë “vi kt ima” është këngëtarja e popullore qytetare, Romina Aliaj./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Fillimisht, prej ditësh, ai i dërgon vazhdimisht mesazhe, në mënyrë që ta bëjë situatën akoma më të besueshme. Në mesazhe i kërkon që të dalin për kafe, dhe disa ditë më pas i troket në derë, duke i kërkuar një takim. Gjatë gjithë kohës, Sharka tenton të futet në shtëpi por Romina Aliaj nuk e pranon.Shikovid me poshte:/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet