Lajm

Fërkojini dhëmbët tuaj me kete perberje sikur po i lani, por mos e mbani më shumë se 2 minuta

Fërkojini dhëmbët tuaj me kete perberje sikur po i lani, por mos e mbani më shumë se 2 minuta/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Përveç kujdesit të duhur që merret në qendra shëndetësore, jo për çdo dhi mbje koke apo luhajte tensioni të shkoni në ur gjencë..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…