Lajm

Eni Çobani: Meshkujt shqiptarë janë të tme.rrshem, e bëjnë me gruan dhe me pas…

Eni Çobani: Meshkujt shqiptarë janë të tme.rrshem, e bëjnë me gruan dhe me pas…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

E ftuar në “Dita e 8”, në Top Albania Radio, Çobani tha se meshkujt shqiptarë janë shumë të dh u n shë m dhe ma sk i lis të..…Ndiqni v1deon për të kuptuar më mirë se për qfarë bëhet fjalë hap market1ngunë që shfaqet menjëher posht kësaj edhe shfaqet v1deo mos e humbisnii…