Lajm

E Habitshme/ Vajza E Re Ngel Shtatzënë Në B.Urg, Askush Nuk E Di Si

Ngjarje me të vërtetë e habitshme në SHBA.Një vajzë e re ka mbetur shtatzënë teksa ishte brenda në qeli, e askush nuk mund ta shpjegojë si.Një vajzë 26-vjeçare SHBA, po v u an një dën i m prej 17 muajsh për bashkëpunim në vr.a sje, ndërkohë që ka mbetur shtatzënë teksa ndodhet në qe.li./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Historia po bën bujë në media, pasi familja d y shon se ajo mund të jetë pë rdh.un u ar ose kë.rcë nu ar. Vajza po vijon shtatzëninë, ndërkohë që thotë se nuk e di se si ka ndodhur.E reja përfundoi në bu.r g pasi ishte në drejtimin e makinës në të cilën hipi ish i dashuri i saj, Ladaniel Tuck, i a kuz u ar për vje dh jen dhe v.rasj en e një të moshuari 87-vjeçar në dhjetor të vitit 2017./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet