Lajm

Albatrit Muçiqi: Nuk ja jap motrën katundarit sot e 100 vjet?

Albatrit Muçiqi: Nuk ja jap motrën katundarit sot e 100 vjet?/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Të gjithë janë të njohur për publikun kosovar, sidomos Nystreti dhe Merita me karrierën e tyre të bujshme tash e sa vite.Por krahas tyre ka ecë edhe djali Albatriti, të cilit po ashtu i janë bërë goxha disa vite prezencë në skenën muzikore../Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet