Lajm

Рamje mē tē qarta ѕe kurrē, fíImohet ‘aIíení’ í fríkѕhēm(VIDEO)

Një video e filmuar në një rrugë të Indisë, tregon një qenie të ç uditshme hu manoid, shumë të dobët dhe që ecën si njeri. JU /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Të gjithë për doruesit e rrjeteve sociale janë të bindur që krijesa është alien ose diçka e ngj ashme nga akti vitetet paranormale. Kri jesa është filmuar teksa ecën buzë rrugës në Jharkland, /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet