Lajm

Vendosi një kamerë për nënën e tij në shtëpinë e të moshuarëve, Dhe ajo që zbuloi ishte e Tme rrshme.

Vendosi një kamerë për nënën e tij në shtëpinë e të moshuarëve, Dhe ajo që zbuloi ishte e Tme rrshme./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

e..VIDEO JU PARAQESIM VIDEON E RADHES NE TE CILEN DO TE SHIKONI SE SI 1 DJALOSH VENDOSI NJE KAMER NE KAMPIN E PLEQEVE OSE TE .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…