Lajm

Po vjen ne Shqiperi! “A larm i kuq për motin në Itali”, rrugët kthehen në lumenj, mbyllen shkollat për nesër

Po vjen ne Shqiperi! “A larm i kuq për motin në Itali”, rrugët kthehen në lumenj, mbyllen shkollat për nesër/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Për Mbrojtjen Civile të këtij rajoni “a l armi është i kuq” dhe situata po përkeqësohet vazhdimisht. Shkollat ​​në shumë qytete janë mbyllur si masë paraprake për ditën e nesërme..…Ndiqni/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet