Lajm

O Zot i madh ç’po bëhet? Nëna e νajzës shqiptare rrέqeth: Ma kishin prekur ναjzën e gjeta pa m*αthje dhe…

O Zot i madh ç’po bëhet? Nëna e νajzës shqiptare rrέqeth: Ma kishin prekur ναjzën e gjeta pa m*αthje dhe…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

15 dhe 12 vjeç ka rrëfyer historinë e vajzës më të vogël, e cila në kohën kur ndodhi ngj/arja ishte 11 vjeç. .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…