Lajm

Nusja Rríhеt Keq me vjehrrën, por shikoni rеagimin e djalit

Nusja Rríhеt Keq me vjehrrën, por shikoni rеagimin e djalit/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Nusja dhe vjehrra asnjëherë nuk do të gjejnë paqe mes vete. Edhe nga lashtësia vjehrra dhe nusja kanë qenë dy r.ivale të ash.pra e shpeshherë me kaca.fytje të mëdha../Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet