Lajm

Incidenti hot i gazetares, harron se tavolina është prej qelqi qe duket gjithcka dhe hap këmbët

Incidenti hot i gazetares, harron se tavolina është prej qelqi qe duket gjithcka dhe hap këmbët/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Constanza Calabrese, gazetare televizive italiane në TG5 njihet si një prezantuese shumë tërheqëse, përveç që është një person shumë inteligjent dhe dinamik. ./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet