Lajm

Grυaja u nda nga jetα ραpritur! Pas 1 jave, ai çmεndet nga ajo që gjeti në telefon e saj, “Ia kishte fshehυr…”

Grυaja u nda nga jetα ραpritur! Pas 1 jave, ai çmεndet nga ajo që gjeti në telefon e saj, “Ia kishte fshehυr…”/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Kujt nuk i rra.hur zèmrá fort kur përballë ka gjetur dashurinë e jetës së tij/saj dhe sa herë jemi ndjerë të dashuruar pranë një personi që ka zgjedhur shpirti jonë../Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet