Lajm

FiIIojnë të bien gυrë nga qieΙΙi, tme’rrοhen banorët…(VIDEO)

FiIIojnë të bien gυrë nga qieΙΙi, tme’rrοhen banorët/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Këto pamje apokaliptike janë filmuar ditën e sotme në shtetin e Peru-së në Amerikën Latine, .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…