Lajm

A e keni menduar ndonjëherë sa kushton larja e një aeroplani?

Edhe aeroplanët ngjashëm me veturat gjatë ulje zbritjeve dhe qëndrimit në tokë pluhurosen dhe duhet pastruar pas një kohe. Në varësi të madhësisë së aeroplanit dhe lëvizjeve të tij, një aeroplan i madh lahet një herë në 6 ose 8 javë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Kjo gjithsesi varet nga politikat e kompanisë dhe nuk është obligative. Larja e një aeroplani të madh mund të zgjas deri në 8 orë dhe për larjen e tij përdorën detergjent special si dhe brusha të mëdha të ndërtuara për të larë aeroplanët./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet