Lajm

Zvicërr, Zezäkü Nuk Me Le,shöi Per 6 Öre, Ishte I Pängöpshem, Kishä Dhi,mbje Bärkü Dhe…

Jam nje 27 vjecare e martuar ka 3 vite isha e lumtur me burrin tim , derisa nje dite shkova te marketi ku punon kunata ime, aty po /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

punonte edhe nje zezak, ai sapo me pa mua filloj ti lepij buzet, kunata e vrejti me mori kah vetja dhe me tha mos e humb kete rast, caktoje nje takim me te..ate nate qe dolem ai 6 ore më q/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet