Lajm

SKA.ND ALOZE: Moderatores Se Njohur I Bie Fu,Stani Gjate Transmetimit Live. Shikoni Momentin (VIDEO)

SKA.ND ALOZE: Moderatores Se Njohur I Bie Fu,Stani Gjate Transmetimit Live. Shikoni Momentin /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Por shpejt veshja e saj rr ës hqiti poshtë, duke eks p ozuar modestinë .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…