Lajm

“Se,Si mä shp if, nük düä tä bëj si’, e rejä shqiptäre shtäng me histörinë e säj: Mös më shäni, pör…

Nuk është më tabu për të folur për problemet s*ksu.ale apo mos pëlqimin e partnerit në sht rat. Por rastet kur bëhen pu.blike janë të rralla,/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

pasi femrat por edhe meshkujt, kanë ende turp dhe ndrojtje për të folur për probleme të kësaj natyre në pu.blik, apo edhe në rrethe shoqërie.Por një rast i tillë, ku një vajzë e re tregon se nuk i pëlqen s*ks it, është pu.blikuar nga ‘joq’.…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet