Lajm

PIas skαndaIi: E BËRl me shokυn e djaIit, aktorjα e njohur ia thotë copë bυrrit: Po e kam bërë dhe më…

PIas skαndaIi: E BËRl me shokυn e djaIit, aktorjα e njohur ia thotë copë bυrrit: Po e kam bërë dhe më…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

48-vjeçarja e ka bërë këtë pohim teksa ka qenë as më pak dhe as më shumë sesa në një emision online të të shoqit, Will Smith..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…