Lajm

“Pasi të flejë tezja…”/ Se ks që në takimin e parë me 13 vjeçaren, aventura që çoi pas he kurave shpërndarësin e picave në Durrës……….

Njohja dhe kryerja e marrëdh.ënieve in.time me një vajzë të m.itur, i ka kushtuar lirinë një të riu nga Durrësi. Protagonisti është një /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

28-vjecar i cili punonte si shpërndarës picash, i arre.stuar në fund të Nëntorit dhe i lënë nën masën “arr.est me b.urg” disa javë më parë nga Gjykata Penale e Durrësit/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet