Lajm

Möträ Grüäs Time E Pre,ferön Te Träsh Dhe ….

Mo,tra Gr,uas Time E Pre,feron Te Tr,ash Dhe ….Pershendetje pak histori e turpshme por cte bej kur motra e gruas deshi tem cmende krejte esht /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

bombe e vertete neve kena edhe nji vajze nje vajz 4 vjec kjo ishte familja ime me ne erdhi dhe tezja qe isht 43 vjec 2 vjet me e vogel se gruaja im,ajo e kishte merak te trashe dhe e kishte kuptuar se nje te tille e kam un, ajo me ftoi tek shtepia e saj qe të,…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet