Lajm

Löjä Me Shysshe Me Shökün E Däjës Me B,eri Ti Heq Rröbät Dhe…(VIDEO)

Nje dit me erdhi shoku dajes qese kisha par kishte 10 vite,ai iku ne Amerik ndejtem bem muhabet dhe permendi lojen qe lujshim me shishe.Thash do luajm dhe tash por jemi te r/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

ritur,me tha te rritur memir sepse tani kam te madh u qesha mora shishen,filluam te luajm un mbeta vetem ne tango dhe ai vetem ne breg me tha harro shishen dhe nisi teme puthte gjoksin un fillova te ja marr/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet