Lajm

Kjo Është Mosha Kur Femra ‘Çmendet’ Po Nuk Bëri S*Ks, Mesojeni Tani!

Ndoshta pjesa më e madhe do të mendojnë se bëhet fjalë për vajzat e reja që janë rreth të 20-tave, por jo!Zbulime të shumta kanë dalë në përfundimin se femrat janë shumë më të interesuara për s..e.k.s, në të 30-tat dhe 40-tat e tyre./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Edhe pse këto ishin rezultatet, hulumtuesit gjithashtu kanë vënë re se tek femrat e kësaj moshe në krahasim me të kaluarën ka rënë shumë siguria në sh.trat./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet