Lajm

Kështu sillen fe.emrat kur duan të Bëjjnë Detyrat e Shtepis

Femnat çlirojnë aromën, së cilës mashkujt nuk mujn m’i rezistue. Por, kanë edhe ditë të caktueme gjatë të cilave joshen nga mashkujt e pashëm dhe dominues/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

.Gjatë ovulacionit femnat bahen nga pak ma të egra, të gatshme për joshje, ndërkaq ma shumë kujdesen për pamjen e vet dhe janë shumë xheloze ndaj konkurrencës./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet