Lajm

H.umb fëmijën e sapolindur në spital, mijera njerez kan Ngushëlluar nënën..

Ashtu si pothuajse të gjitha çiftet, Katie dhe Josh Butler ishin në qiellin e shtatë kur zbuluan se ishin gati të bëheshin prindër.Ata mezi po prisnin që të njihnin fëmijën e tyre./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Çdo muaj ata bënin eko dhe gjithçka po shkonte mirë. Megjithatë, në një pikë të caktuar, diçka ka ndryshuar.Në javën e 20-të të shta tzë nisë, gji neko logu i gruas zbulon se foshnja e saj kishte disa pro bleme të frymëmarrjes, por nuk mund të kuptonte se çfarë ishte/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet