Lajm

”Duhet të kesh b*thë që të ndërrosh burrat”/ Rudina i kthehet keq shqiptares që i tha këtë: Po i kam, por…

Ajo njihet për replikat me ndjekësit të cilët bëjnë komente negative dhe që ende prekin temën e ndarjes dhe lidhjeve të Por moderatorja ka treguar se i merr me shumë sportivitet edhe komente të tilla. Një prej ndjekësve i shkruan në koment: “Bravo, tregoju miletit setë ndërrosh burrë duhet b….. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

” Rudina i ka kthyer përgjigje duke përdorur humorin që e karakterizon duke u shprehur: “Hahahahaha po zemër! Edhe nuk duken, unë kam b…për gjithçka”.. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet