Lajm

Çm.enduri në Elbasan, vajza hëngri darkë me 3 djem, kur njëri i kërkoi të shkonin në hotel ajo… (Video)

Çm.enduri në Elbasan, vajza hëngri darkë me 3 djem, kur njëri i kërkoi të shkonin në hotel ajo…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Mesohet se vajza, e cila ishte emigrante në Itali kishte darkuar me 36-vjeçarin me iniciale O.C. si dhe dy meshkuj të tjerë ku kishin konsumuar dhe a lk o ol për disa orë në një lokal në Elbasan. .…Ndiqni v1deon për të kuptuar më mirë se për qfarë bëhet fjalë hap market1ngunë që shfaqet menjëher posht kësaj edhe shfaqet v1deo mos e humbisnii