Lajm

ÄKä Rëndësi Mädhësiä Për Märr’dh,enie Të Päpärë? Përgjigjet E Gji,nekö lögëve Dö T’jü Lënë Me Göjën Häpür / VIDEO

Që në moshë të adoleshencës meshkujt flasin për madhësinë e “mikut” të tyre, organit riprodhues … Ata e bëjnë krahasimin me shokët e tyre të klasës,/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

flasin për këtë dhe konsultohen rreth masave. Ndonjëherë ata kërkojnë këshilla nga miqtë ose mjeku i tyre. Le të themi se është një lloj mendimi fiks …Por madhësia …/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet