Lajm

Afër pesë vite punoj si shërbëtore te një familje shumë e ndershme. Tani djali i tyre është rritur, por ende e laj sikur ta kisha burrë

Kanë kaluar mbi pesë vite që une kujdesem për shtëpinë e tyre dhe djalin e tyre që gati ka mbushur 16 vjet. Ata të dy punojmë dhe fitojmë para të mira. Mua më paguajnë si/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

fqinje për të gatuar dhe pastruar për gati pesë vite dhe deri para dy viteve krejt ishte në rregull dhe mua më paguajnë shumë mirë me një pagesë të mirë për kushtet tona/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet