Lajm

37-Vjeçäri E Tregön Häρür Färe: E Bërä Me Nχ,ënësen Time Në Zуre, Pö Më Päs E Möri Vesh Grüäjä Dhe Äjö Na Bëri…

Mirëpo bashkëshortja e tij nuk u mjaftua vetëm duke i ndarë ata të dy, ajo mori h ak në një mënyrë që atë e lë ndoi shumë. Ja çfarë i shkruan psikologes së “The Sun”/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

.Letra e burrit“Nisa një fl irt me një vajzë sa gjysma e moshës sime por mora ndës hkimin që meritoja dhe që më lëndoi shumë. Unë jam 37 vjeç dhe kemi plot 10 vite që jemi bashkë me gruan time, që është 33 vjeçe.Marrëdhënia jonë gjithnjë ka qenë për mrekulli, por një ditë unë e humba kontrollin dhe gabova.……/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet