Lajm

27-vjeçarja lind djalin “gjigand” 6 kg, mjekët mezi e kanë nхjerrë nga barku

27-vjeçarja lind djalin “gjigand” 6 kg, mjekët mezi e kanë nхjerrë nga barku/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Ai ishte aq i madh sa u deshën dy njerëz për ta nxjerrë jashtë barkut tim, dëgjova njërën prej stafit mjekësor ku thoshte kam nevojë për ndihmë sepse është shumë i madh. Kur ata e ngritën sipër ekranit që unë dhe ba shkëshorti im Zac ta shihnim, u habitëm… /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet