Lajm

Rrëfimi prekes i Dy Fëmijëve Të Cilët Çdo Ditë Rrinë Me Orë Të Tëra Tek va rri I Babait Të Tyre

Rrëfimi prekes i Dy Fëmijëve Të Cilët Çdo Ditë Rrinë Me Orë Të Tëra Tek va rri I Babait Të Tyre/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ata vizitojnë pothuajse çdo dite va.rrin e babait të në var.rezat e dëshmorëve në Arlington në Teksas, sepse babi i tyre shërbente në ushtrinë amerikane..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…