Lajm

Rrëfimi i 17-vjeçares: E bëra me katër djem në një festë, tani jam shtvtzënë

Ishte një shtëpi e madhe dhe nuk ishte asnjë tjetër i moshës tonë. Të gjithë dukeshin në të 20-at. U ndjeva nervoze dhe piva disa pije për tu relaksuar. Një djalë i bukur më qeshi. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Muzika ishte e lartë dhe ai bërtiti që ta dëgjoja: “Hajde shkojmë diku ku mund të dëgjojmë veten”. U ngjitëm sipër dhe më tha se dukesha shumë svksi. Folëm pak, u pvthëm. Më pas më shtriu me delikatesë në krevat dhe bëmë svks. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet