Lajm

Puthën Vajzat Në Sytë E Prindërve Të Tyre, Reagimet Janë EPlKE [VIDEO]

Në videon e mëposhtme shikoni sesi ky djalë fillimisht ndal një vajzë me gjyshin dhe gjyshen e saj dhe mes tyre nis një p uth je ep.sh.ore.Menjëherë më pas ndal një vajzë që ecte në rrugë me të atin dhe bën të njëjtën gjë, në sy të babait të saj./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Madje, djaloshi nuk kursen as fu.tjen e dua.rve në këtë video që ai thotë se e ka përgatitur si një test për të parë reagimin e të afërmve të vajzave që u rr.ëm. ben p .uthje e.r o.tik e…EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe