Lajm

Parαtë po ZHDUKESHlN nga shtëpia, çίfti vendos kαmerat dhe më pas truIIosen nga ajo që shohin

Parαtë po ZHDUKESHlN nga shtëpia, çίfti vendos kαmerat dhe më pas truIIosen nga ajo që shohin/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Madje, siç shkruajnë mediat britanike, ajo është kapur edhe duke i hedhur një sy portofolit të djalit të saj 8-vjeçar..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…