Lajm

Mοtër e vëllα shοkojnë jurinë me vαIIëzimin e tyre αspak te ZAKΟNSHEM (VIDEO)

Mοtër e vëllα shοkojnë jurinë me vαIIëzimin e tyre αspak te ZAKΟNSHEM /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ata nuk i përshtaten aspak normave. Mjeshtrat në “roller-skating” Billy dhe Emily kërcejnë dhe rrotullohen në skenë si ask.ush tjetër..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…