Lajm

“Ku rvë e vogël, sa e ke numrin e gjoksit”, i flet 18 vj eçares Tiranse në Instagram, s’u beson syve kur merr vesh të vërtetën

Një rast i tillë ka qenë edhe ai një 18 vj eçareje nga Tirana, e cila e ka gjetur veten në një bisedë ofenduese dhe kë.rcënuese pasi i ktheu përgjigje një “vajze” në Instagram./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Sipas saj, në të vërtetë, prapa këtij profili fshihej një mashkull, i cili filloi ta pyeste për gjëra in.time, duke kaluar edhe në ofe.ndime. Por kur vajza i është përgjigjur keq, personi në fjalë, me sa duket disa vite më i madhe se 18 /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet