Lajm

“I dashuri nuk më kënaq ndaj bëj s*ks të çmendur me shokun tim. Por ndodhi e papritura”

Unë kisha humbur kontaktin me këtë djalë, por ai më shtoi si shoqe në Facebook pasi u përplasëm me njëri-tjetrin në një supermarket. Pa kaluar shumë kohë, ne filluam të bisedonim çdo ditë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Zbuluam se kishim më shumë gjëra të përbashkëta nga sa kisha kujtuar. Kishim një kimi mes nesh që nuk ishte më parë.Ai është 28 vjeç dhe shumë i bukur. Ne filluam të takoheshim fshehurazi në banesën e tij kur e dashura e tij punonte. Ajo është një infermiere, kështu që po punon gjatë gjithë orëve në spital/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet