Lajm

“Gruaja e së.mu.rë, i lutet të dashurës së burrit të mos takohet me të derisa ajo të largohet nga jeta”

Gruaja e së.mu.rë, i lutet të dashurës së burrit të mos takohet me të derisa ajo të largohet nga jeta”/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ajo ka treguar historinë e një gruaje të së.mu.rë që ka takuar të dashurën e burrit dhe i është lutur që të mos takohet me të deri në momentin që ajo të ndërrojë jetë../Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet