Lajm

E bëja 6 herë në ditë. Historia e 34-vjeçares

Nje histori kjo qe po ben xhiron e rrjetit. Një eksperte se.ksi ka dëmtuar rëndë va.ginën e saj për shkak të përdorimit të shpeshtë të lojës së se.ksit./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

E reja Nadia Bokody ka treguar historinë e saj që të paralajmërojë femrat e tjera për këtë gabim, i cili nuk duhet bërë në asnjë mënyrë. Dhe u nda nga bashkëshorti, ajo po kërkonte një mënyrë për të patur një je të se.ksuale aktive prandaj bleu vibrator./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet