Lajm

41-vjeçarja me gjokѕin më të madh рublikon foton e vjetër, do mbeteni pa fjale

Allegra Cole ka publikuar një foto të realizuar 20 vite më parë. Në vitin 1999 ajo ishte mjaft natyrale, ku shihet me bikini dhe trupi i saj i bonifikuar. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Por ditët e sotme 51-vjeçarja ka pësuar ndryshimin drastik si në trup ashtu dhe në pamje.Ish-mësuesja e pianos iu nën shtrua opera cioneve të shumta për të rritur gj oksin e saj duke përdorur 4,600 implante/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet