Lajm

“Zot ki më.shirë!” Vajza me dhëmbët si piranjë kërkon ndihmë

Zot ki më.shirë!” Vajza me dhëmbët si piranjë kërkon ndihmë /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Një vajzë e ka të tejmbushur gojën me dhëmbë dhe flet më shumë vë..sh.tirë.si. Ajo bën apel që ta ndihmojnë por asaj nuk i kuptohet asnjë fjalë..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…