Lajm

Shkonin me grip, mjeku i shtrinte dhe më pas i bënte diçka që këto gra po ‘çm.enden’! Nuk e b.esoni?

Kjo që do t’ju rrëfejmë duket si një histori e pabe.sueshme, por faktikisht ka ndodhur dhe ngjarja është kthyer në lajmin e ditës, sepse fajtori i dyshuar përfundoi në/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

arr.est shtëpiak disa orë më parë. Për çfarë po flasim? Një mjek në Alba të Italisë aku.zohet se ka përdorur hipnozën për të përfituar nga pacientët e tij./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet