Lajm

Sh,efi I Bürrit Tim Më Mbüshi…Disä Here Me Kë,mbë äi Më Pr,ekte Edhe Ngä …

Një momentë unë them aty në tavolinë, që dua të shkoj në tualet dhe burri im mblodhi supet duke thënë se nuk e di ku nodhet. Eri përfitoi/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

nga ky rast dhe tha ta tregoj unë ku ndodhet më ndiq.U afruam në banjo dhe ai më shtyu me forcë brenda dhe më puthi me zor.Unë nuk po reagoja isha e habitur, ai vazhdoj të më puthë me pasion dhe duart i shkuan tek/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet