Lajm

Rrëfen 30 Vje,qarja: U Ma,rtova Ne Durres Dhe Kam Dy Fëmijë,Por Endeme Samiun Sepse E Ka

Rrëfen 30 Vje,qarja: U Ma,rtova Ne Durres Dhe Kam Dy Fëmijë,Por Endeme Samiun Sepse E Ka/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Nuk mundja t’I ndaja sytë dhe nuk mundja t’i rezistoja ëmbëlsisë tënde ndaj meje, sjelljes së mirë dhe përshtypjes e të qenit njeri.U martuam, /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet